Privacyverklaring (EU)

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 11/11/2020 en is van toepassing op ingezetenen van de Europese Economische Ruimte.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met de gegevens die we via https://www.support-hockey.be over u verkrijgen. We raden u aan deze verklaring aandachtig te lezen. In onze verwerking voldoen we aan de vereisten van privacywetgeving. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij streven ernaar onze verzameling van persoonsgegevens te beperken tot enkel de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Als u vragen heeft of precies wilt weten welke gegevens wij van u bewaren, neem dan contact met ons op.

1. Doel, gegevens en bewaartermijn

1.1 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:

Contact - door middel van telefoon, post, e-mail en/of webformulieren

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, Adres en Plaats
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Uitvoering van een overeenkomst

Bewaartermijn

We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.

1.2 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:

Betalingen

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, Adres en Plaats
  • E-mail adres
  • Financiële gegevens
  • Gebruikersnaam, wachtwoorden en andere accountspecifieke gegevens
  • IP Adres
  • Telefoonnummer

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Uitvoering van een overeenkomst

Bewaartermijn

We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.

1.3 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:

Een account registreren

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, Adres en Plaats
  • E-mail adres
  • Gebruikersnaam, wachtwoorden en andere accountspecifieke gegevens
  • Telefoonnummer

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Uitvoering van een overeenkomst

Bewaartermijn

We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.

1.4 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:

Nieuwsbrieven

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, Adres en Plaats
  • E-mail adres

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Verkregen toestemming

Bewaartermijn

We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.

1.5 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:

Om service te bieden voor diensten of producten te die een klant wil kopen of heeft gekocht

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, Adres en Plaats
  • E-mail adres
  • Gebruikersnaam, wachtwoorden en andere accountspecifieke gegevens
  • Telefoonnummer

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Uitvoering van een overeenkomst

Bewaartermijn

We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.

1.6 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:

Om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, Adres en Plaats
  • E-mail adres
  • Gebruikersnaam, wachtwoorden en andere accountspecifieke gegevens
  • IP Adres
  • Telefoonnummer

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Uitvoering van een overeenkomst

Bewaartermijn

We bewaren deze data enkel totdat de dienstverlening is beëindigd.

1.7 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:

Het verzamelen en analyseren van statistieken voor website verbetering

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, Adres en Plaats
  • E-mail adres
  • Geboortedatum
  • Gebruikersnaam, wachtwoorden en andere accountspecifieke gegevens
  • Geslacht
  • IP Adres
  • Locatie
  • Bezoekersgedrag
  • Social media accounts
  • Telefoonnummer

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Verkregen toestemming

Bewaartermijn

Na beëindiging van de dienstverlening bewaren we de data gedurende de volgende periode: 3 jaar.

1.8 Wij verwerken gegevens voor het volgende doel:

Om gepersonaliseerde producten en diensten te kunnen aanbieden

Voor dat doel gebruiken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam, Adres en Plaats
  • Financiële gegevens
  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • Locatie
  • Bezoekersgedrag
  • Social media accounts

De grondslag waarop wij deze gegevens mogen verwerken is:

Verkregen toestemming

Bewaartermijn

Na beëindiging van de dienstverlening bewaren we de data gedurende de volgende periode: 3 jaar.

2. Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen wij u naar ons Cookiebeleid

Google mag de gegevens niet gebruiken voor andere Google-diensten.

3. Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

4. Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

5. Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Bovendien zullen wij u waar mogelijk ook actief op de hoogte brengen.

6. Toegang verkrijgen tot en wijziging van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonlijke gegevens we over u hebben, neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens. U heeft de volgende rechten:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Zorg ervoor dat u altijd duidelijk vermeldt wie u bent, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we geen gegevens van de verkeerde persoon wijzigen of verwijderen.

7. Een klacht indienen

Als u niet tevreden bent met de manier waarop wij omgaan met (een klacht over) de verwerking van uw persoonsgegevens, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

8. Contactinformatie

T.D. Hockey
Sportlaan 45 - 9900 Eeklo
België
Website: https://www.support-hockey.be
E-mail: support@td-hockey.be
Telefoonnummer: +32(0)4 77 66 72 35

Bijlage

WooCommerce

We verzamelen informatie over u tijdens het afrekenproces in onze winkel. Deze informatie wordt gebruikt voor het verwerken van u bestelling en eventuele problemen te kunnen verhelpen.

Wat we verzamelen en opslaan

Terwijl u onze site bezoekt, houden we het volgende bij:
  • Producten die u heeft bekeken: we gebruiken dit om u bijvoorbeeld producten te laten zien die u onlangs heeft bekeken
  • Locatie, IP-adres en browsertype: we gebruiken dit voor doeleinden zoals het schatten van belastingen en verzendkosten
  • Verzendadres: we zullen je vragen om dit in te voeren, zodat we bijvoorbeeld een schatting kunnen maken van de verzendkosten voordat je een bestelling plaatst, en je de bestelling sturen!
  • We gebruiken ook cookies om de inhoud van het winkelwagentje bij te houden terwijl u door onze site bladert.
Wanneer u bij ons iets koopt, vragen we u om informatie, waaronder uw naam, factuuradres, verzendadres, e-mailadres, telefoonnummer, creditcard- / betalingsgegevens en optionele accountinformatie zoals gebruikersnaam en wachtwoord. We gebruiken deze informatie voor doeleinden, zoals:
  • Sturen van informatie over je account en bestelling
  • Reageren op uw verzoeken, inclusief restituties en klachten
  • Verwerk betalingen en voorkom fraude
  • Stel uw account in voor onze winkel
  • Voldoen aan alle wettelijke verplichtingen die we hebben, zoals het berekenen van belastingen
  • Het verbeteren van ons winkelaanbod
  • U marketingberichten sturen, als u ervoor kiest deze te ontvangen
Als u een account aanmaakt, slaan we uw naam, adres, e-mail en telefoonnummer op, die worden gebruikt om de kassa voor toekomstige bestellingen te vullen. Over het algemeen bewaren we informatie over u zolang we de informatie nodig hebben voor de doeleinden waarvoor we deze verzamelen en gebruiken, en we zijn niet wettelijk verplicht om deze te blijven bewaren. We bewaren bestelinformatie bijvoorbeeld XXX jaar voor belasting- en boekhoudkundige doeleinden. Dit omvat uw naam, e-mailadres en factuur- en verzendadres. We slaan ook opmerkingen of recensies op, als u ervoor kiest om ze achter te laten.

Wie in ons team heeft toegang

Leden van ons team hebben toegang tot de informatie die u ons verstrekt. Zowel beheerders als winkelmanagers hebben bijvoorbeeld toegang tot:
  • Bestelinformatie zoals wat er is gekocht, wanneer het is gekocht en waar het naartoe moet worden gestuurd, en
  • Klantinformatie zoals uw naam, e-mailadres en factuur- en verzendinformatie.
Onze teamleden hebben toegang tot deze informatie om bestellingen uit te voeren, terugbetalingen te verwerken en u te ondersteunen.

Wat we delen met anderen

We delen informatie met derden die ons helpen onze bestellingen en winkelservices aan u te leveren; bijvoorbeeld Google, Facebook, Bpost, SendCloud...

Betalingen

We accepteren betalingen via Mollie. Bij het verwerken van betalingen worden sommige gegevens overgedragen aan Mollie. Hiertoe behoort informatie die noodzakelijk is om de betaling te verwerken of ondersteunen, zoals het totaalbedrag van de aankoop en factuurgegevens.

MailChimp for WooCommerce

Tijdens het winkelen houden we een register bij van je e-mail en de inhoud van de winkelwagen gedurende maximaal 30 dagen op onze server. Dit record wordt bijgehouden om de inhoud van je winkelwagentje opnieuw te bevolken als je van apparaat wisselt of een andere dag moet terugkomen. Lees hier ons privacybeleid.

Google Web Fonts

Voor een uniforme weergave van lettertypen gebruikt deze pagina weblettertypen van Google. Wanneer u een pagina opent, laadt uw browser de benodigde weblettertypen in uw browsercache om teksten en lettertypen correct weer te geven.
Hiervoor moet uw browser een directe verbinding tot stand brengen met Google-servers. Google merkt zo dat onze webpagina via uw IP-adres is geopend. Het gebruik van Google-weblettertypen gebeurt in het belang van een uniforme en aantrekkelijke presentatie van onze plug-in. Dit vormt een gerechtvaardigd belang volgens art. 6 (1) (f) DSGVO.
Als uw browser geen weblettertypen ondersteunt, gebruikt uw computer een standaardlettertype.
Meer informatie over het omgaan met gebruikersgegevens vindt u op https://developers.google.com/fonts/faq
en in het privacybeleid van Google op https://www.google.com/policies/privacy/.

SoundCloud

Op onze pagina's kunnen plug-ins van het sociale netwerk SoundCloud (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, Londen W1T 3NF, VK) worden geïntegreerd. De SoundCloud-plug-ins zijn te herkennen aan het SoundCloud-logo op onze site.
Wanneer u onze site bezoekt, wordt via de plug-in een directe verbinding tot stand gebracht tussen uw browser en de SoundCloud-server. Hierdoor kan SoundCloud informatie ontvangen dat u onze site hebt bezocht vanaf uw IP-adres. Als u op de "Vind ik leuk" - of "Delen" -knoppen klikt terwijl u bent aangemeld bij uw SoundCloud-account, kunt u de inhoud van onze pagina's aan uw SoundCloud-profiel koppelen. Dit betekent dat SoundCloud bezoeken aan onze pagina's kan koppelen aan uw gebruikersaccount. We willen erop wijzen dat we als aanbieder van deze pagina's geen kennis hebben van de inhoud van de verzonden gegevens of hoe deze door SoundCloud worden gebruikt. Voor meer informatie over het privacybeleid van SoundCloud ga je naar https://soundcloud.com/pages/privacy.